Bromfiets Website

Beriniclub opgericht

Posted By: Dr

Beriniclub opgericht - 06/04/14 18:02

Langs deze weg willen wij melden dat er 65 jaar na de oprichting van het historische Nederlandse bromfietsmerk Berini een Beriniclub is opgericht.

Initiatiefnemers Johan Kats en André de Kruijf hebben besloten ,nadat zij eerder tot het besef waren gekomen dat er voor dit bijzondere merk nog helemaal geen club was, om de handen in een te slaan en een club op te richten die dit merk waardig is. Johan staat bekend als bromfietskenner en verzamelaar pur sang en André is o.a. de oprichter van de website Oudebrommers.nl.

Het doel van de club is om een ontmoetingspunt te worden voor iedereen die iets met Berini heeft. Daarnaast willen wij minimaal één keer per jaar een tourrit en een gezellige ontmoetingsdag organiseren. De eerste dag is al gepland op Zaterdag 12 juli 2014.
Inmiddels is er ook een website opgezet: Beriniclub en de eerste informatie is er al op te vinden, maar de komende weken, maanden en jaren zal er continu gewerkt worden aan het updaten en bijwerken van de website.
Hiervoor zijn we ook opzoek naar inbreng of verhalen van mensen die iets met Berini hebben, er hebben gewerkt, nog een bezitten of een hebben gehad. Ook oude foto's zijn van harte welkom.

Kortom eindelijk is er een actieve club en een ontmoetingsplek voor dit oer-Hollandse bromfietsmerk!

Wij heten u van daarom vanaf heden van harte welkom, u kunt zich gratis als lid aanmelden via de website.

Met vriendelijke groeten,

Johan Kats, tel: 06-22423576, johan@beriniclub.nl
André de Kruijf, tel.: 06-41573511, andre@beriniclub.nl
© 2021 Bromfiets forum