Bromfiets Website

De langste brommer-roadtrip ter wereld!

Posted By: PolarRally

De langste brommer-roadtrip ter wereld! - 10/02/14 19:00

Ha brommer liefhebber,

Zin om deze zomer een fokking mooi avontuur te beleven? Doe mee aan de Polar Rally en ga op de brommer van Amsterdam naar het noordelijkste stadje ter wereld: Hammerfest! Alleen, met je vrienden of brommer vereniging.

De Polar Rally: de tofste en langste brommer-roadtrip ter wereld. Je rijdt in drie weken van Amsterdam naar Hammerfest (Noorwegen), van 19 juli tot en met 9 augustus 2014. Wat is nou 3500 kilometer? Je tentje achterop en gaan. Avonturen beleven, bieren op de Polar Rally Fests en het ultieme gevoel van vrijheid.

Je hebt gelijk; het is een ietwat bizar avontuur, en tegelijkertijd een on-ver-ge-te-lij-ke zomer, een béétje afzien en een kans om de toekomst van straatkinderen overal ter wereld mooier te maken. Want ook dat is de Polar Rally. Met jouw inzet, steun je straatkinderen over de hele wereld voor de Ciske de Rat Foundation.

Check hier de promo en de website: http://www.polarrally.com of Facebook. Meer weten? Wij vertellen je graag meer over de Polar Rally! Laat ‘t horen via: info@polarrally.com
Posted By: PolarRally

Re: De langste brommer-roadtrip ter wereld! - 25/03/14 15:41

Ben je benieuwd naar alle inns en outs van de Polar Rally?

Kom alles te weten over 's werelds vetste en langste brommer- en scooter-roadtrip, tijdens de Polar Rally Bijeenkomst op 9 april om 20:00 uur bij het Louis Hartloop Complex aan het Ledig Erf te Utrecht.

Al je vragen over de Polar Rally, behalve oneerbare verzoekjes, worden beantwoord. Door de eerste man die de tocht reed (Jasper van Elferen), door andere riders, potentiële deelnemers of door iemand van de Polar Rally Crew.

Na groot succes op eerdere bijeenkomsten zal ook het wereldberoemde Polar Rally Flyer Omhoog, Flyer Omlaag Spel weer worden gehouden.

Opgeven kan via: info@polarrally.com of Facebook: https://www.facebook.com/events/1428745774039005/?fref=ts


http://www.polarrally.com/
© 2021 Bromfiets forum